Takip edenleriniz için; konvansiyonel medya, dijital medya ve tabii ki sosyal medya, haberlerle ve yaşanan gelişmelere dair yorumlarla oldukça hareketli.

Bazı haberler kamuoyunu bilgilendirmekle kalmayıp şaşırtıyor, bazıları da hem şaşırtıyor hem de bundan sonrası için “Nolcak şimdi?” dedirtiyor. Örnek mi? Örnek çok:

*Bi tripod bi kamerayla milyonlara ulaşan inanılmaz iddialar var. Nolcak şimdi?

*Hamdolsun, dış politikada “ikili ilişkiler” sorunsuz yürütülüyor. Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da Nolcak şimdi?

*Atanmış rektörü protesto eden öğrencilerin KYK kredi ve bursları kesilmiş. Bu iş neden seçimle olmalı, anladınız mı şimdi?

*İklim normalleri alt üst oldu. Nisan yağmurları, Mayıs’ı da geçip Haziran’da arz-ı endam etmeye devam ediyor. Haftanın birkaç günü, kısa sürelerle de olsa yağıyor, ardından güneş açıyor. Bi de malum renkleriyle gökkuşağı çıkarsa, nolcak şimdi?

*Yürütme Kararı; müziğe kısıtlama. Saat 24:00’dan sonra çalmak yasak. Pandemiden önce ve hatta çok daha önce, “gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye” hakkı var mıydı diye sormazlar mı şimdi?

*Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin belediye başkanlarını uyardı. İmar düzenlemelerinde asla şaibe olmamalı, ihaleler şeffaf olmalı dedi ve ekledi: İhaleleri canlı yayınlayın. Nolcak şimdi?