30 Ekim 2013 Günü aynı köşemizde yayınlanan AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ başlıklı makalemizin bir bölümünü, siz sayın okuyucularımızdan gelen yoğun talep üzerine ve çok yeni VE malum Ülkemizdeki ve Akşehir siyasetindeki sıcak gelişmelerin ışığında yeniden yayınlıyoruz.

’’Abi babamın oğlu olsa gereğini yaparım.’’ Diye aylar önce, Akşehir gündemini meşgul eden bir konuyu, konuşan can kardeşimizin kulaklarını da çınlatırım. O zamanlar sağır sultanın duyduğu bazı konular şimdi masasına konmuştur...

Biliyoruz ki:  Ankara’ da siyaset yapan ve Akşehir adına karar verme durumundaki şahısların önünde artık yol haritaları ve yön levhalarının şekli belli olma noktasındadır.

AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ başlıklı makalemizin sonlarına doğru yazdığımız kısmı şimdi başa alarak, ilgililerin dikkatlerine acil kaydı ile sunarım.

Ola ki günlerin getirdiği baskılar, yorucu ve boğucu şartlar içinde birleri bu yazıyı okumamış da olabilir.

...

Destiyi (Testiyi) destiye kıldırmakla, Sayın Konya Milletvekili  ve Akşehir Evladı Mustafa  BALOĞLU’ na gol atmaya çalışanlar emellerine muvaffak olmaları halinde,  daha başka hesapları da vardır... Demiştik. Haklıyı haksızı Allah CC. biliyor... Sizde bilirsiniz de gururunuz elvermez. Söylemeye. Vicdanınızın sesine kulak verin. O zaman.

 

AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ.

  ...Âcizane bizim  yıllardır ferasetimizi  bildiğini  ve bunu açıkça her fırsatta söyleyen Sayın Konya Milletvekili Opr. Dr. Mustafa BALOĞLU’ na  naçiz hatırlatmadır.

 2 Dönem Konya Milletvekilliği yapan şimdi ise  Milli Eğitim Yardımcısı Sayın Orhan ERDEM’ e de bilgi arz etme niteliği taşımaktadır.

1 Kasım 2013 tarihinden sonra: Akşehir içinde  ve dışında siyaset yapamayan şimdiye dek Ak Parti teşkilatlarında hiçbir görev almayan, velâkin, her fırsatta hariçten gazel okuyanlar, kendilerin aday adayı ya da kesin aday olsa bile kaybedeceğini bilen birkaç kişi Akşehir adına karar veremezler, Kelek kesemezler...

Akşehir içinde birileri birilerini ezerken neredeydiniz beyler.

Akşehir İlçesindeki siyaset birkaç insanın hükmü ile şekil kazanırsa, bunu Akşehir Ak Parti seçmeni sıcak karşılamaz. Bu salvonun kimden veya kimlerden  geldiğini iyi bilir.

Belki; Akşehir’de bu bir kaç kişilik, kendilerini  karar verme ve parti teşkilatında üstünde gören bu zevatı muhteremler in Ankara’da etki, çevreli ve sürekli yağ çekerek kandırdıkları vefalı dostları da olabilir. Dua ordusu diye bir şey var  ne işe yarar bilirmisiniz?

Akşehir Konya  Büyükşehir Belediyesinin  Metropol bir İlçesi konumunda iken aday adaylığı bitiminde kesin  adaylık için yapılacak bir hata Büyükşehirden alacağımız bazı hizmetlerin aksamasını peşinden getirir.

Yanlış bir aday tercihinde,  bunu ön seçimle ve temayülle yaptık da oldu diye kimseye anlatamayız.

 ...

 Sayın Konya Milletvekili  ve Akşehir Evladı Opr. Dr. Mustafa BALOĞLU’ nun  başlatığı  yatırımları Belediye Meclisince seçilen,  Başkan  Abdülkadir OĞUL  ve Ak Parti Başkanı Ecz. Abdullah Bahadır ÖRS’ le ve  ekibi ile uyum içinde bir yere kadar getirmişlerdir.

Akşehir’de biten bitme ve noktasına gelen büyük  projelere,  Belediye Başkanı Abdulkadir OĞUL  bu yerlerin tamamına yakınına ücretsiz arsa ve altyapı tahsis etmişler, bürokratik  işleri de Sayın Konya Milletvekili  ve Akşehir Evladı Opr. Dr. Mustafa BALOĞLU takip ederek bu noktaya taşımışlardır. Bu üçlüye teşekkür borcu olanlar şimdi, şahsi çıkar hesaplarını öne alıp bunu siyaset çamuru ile gizleyerek, sütre gerisinden tevcih yapma hazırlığında olduklarını bilmekteyiz.

Destiyi (Testiyi) destiye kıldırmakla, Sayın Konya Milletvekili  ve Akşehir Evladı Mustafa  BALOĞLU’ na gol atmaya çalışanlar emellerine muvaffak olmaları halinde,  daha başka hesapları da vardır...

...

Şimdilik bu kadar.

 Allah CC. Basiretimizi açtıkça, zuhura da hâsıl oldukça, doğru ve hayır ortak noktasındaki fikirlerimizi arz edeceğiz. Sadece Allah CC. Rızası gayesi ile. Hayır Dualarımızla.