AKPARTİ kurulduğu günden beri böylesi sancılı günler görmedi. Afyon civarında bir atasözü var: Kırık içerde ise kapı tırkaz(sürgü demek) tutmaz. Sözün tamamı bu şekilde, noktası ve virgülü ile aynı. Bu sözü şimdilerde değiştirmişler, başka şekillerde söylüyorlar. Neyse...

Adam gidiyor, giderayak senide götürürüm bak, sende gel, istifa et diyor. Allah CC. akıl fikir versin.

İnsan yükseldiği yere, onu yükselten başta genel başkanı ve kabinesinin yani: Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ancak bu kadar, karşı olur... Kim bilir daha böyle kimler var. İkbal sevdalısı. Eyvah AKPARTİ kaybederse, benimde kasetlerim çıkarsa, halim nice olur? Diyen. Şimdi belki onlarda bende giderken bir belki Başbakana diyemem de bir bakana sende istifa et derim olur biter diye düşünen.

Ufacık bir açılış ve kutlamada; Kümesteki tavuğun bir yumurtayı yumurtlayınca feryat figan ettiği gibi, basın toplantıları ile beyanatlar ile karşılama törenleri ile hediyeler ile basına çıkanlar beyanat verenler, facebook, twitter ve şahsi sitelerden olur olmaz şeylere yorum yazanlar. Nerdesiniz?

Kimden, kimlerden korkarsınız, korkuyorsunuz. Masonlardan, emperyalistlerden, sebataycılardan, Siyonistlerden,   kapitalist,  montaj sanayi burjuvalarından, şantajcılardan, küresel ve yerli baronlardan, faiz lobilerinden mi korkuyorsunuz?

Korkmayın nasıl ki:  AKPARTİ Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunlardan hiç korkmuyorsa.

 80 Milyonluk Yüce Türk Milletinin %50 sinin oy verdiği AKPARTİ Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan şimdi tek başına savunuyor, iftiralara karşı duruyor. Yazık çok yordunuz. Sizin geceleri abonesi olduğunuz, lüks lokantalarda otel lobilerinde yerinizi ve rezervasyonunuzu bozmayın. Aman.

Nasıl olsa AKPARTİ Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunarlın hakkından gelir diyorsunuz. Değil mi?

Laf arasında birbirinizle konuşurken: ’’Sırt üstü yatsak, ceketimizi atsak oy verirler, zaten öylede oldu, aklımızda bile yoktu bu işler, biz Ankara’ yı rüyalarımızda bile görmezdik, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan çıkar bir laf eder %50 oy alırız bizimde işimiz kebap’’ diyorsunuz, değil mi? O çok sevdiğiniz yoğurtlu kebapları yerken...

İnsaf. Ya da el insaf...

Bu işler böyle olmuyor beyler.  AKPARTİ Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu işin çilesini çekti. Milli Görüş lideri Merhum Başbakan ve Türkiye Ağır Sanayi Hamlelerinin Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın yanında gençliğini tüketti.  

Türkçü Şiir Merhum Ziya Gökalp tarafından yazılan ASKER DUASI ŞİİRİNİ okudu diye ceza evlerinde yattı. Buralara dişi ile tırnağı ile geldi. Açıktan atam ile değil. Ha açıktan atama değince siz bilirsiniz de bizi bilmez zannetmeyin. Bizde biliyoruz, gayri açıktan atama nedir? Ne değildir.

Sizler Allah CC. Aşkı için nettiniz. Ne yaptınız. Bir gösterin. Nereye kubbe yaptınız. Nereye habbe ektiniz. Nereye minare diktiniz.

Şimdi nerdesiniz.

Bütçe görüşmeleri de bitti.

 Türkiye genelinde;  İllerde, İlçelerde, Mahallelerde sizin yolunuzu gözleyen, AKPARTİ Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın selamını, sağlık haberlerini ve hayırlı kelamını bekleyen fedakâr ve cefakâr seçmenleriniz var. Onlar yalnız bu akşam yoğurtlu kebap yemediler. Kuru soğan ve bulgur pilavı yediler. Aman dikkat edin ha, soğan kokusu rahatsız eder. Beyler.

Beyler Ankara yerinden kaçmıyor. Seçim sathı mailidir. Binin son model arabalarınıza, atlayın hızlı tene, uçaklarda yerlerini var ya... Gelin Anadolu Toprağı sizi bekliyor.

 Yoksa yeni oluşumları mı beklersiniz orda... Sizleri üzdük mü? Bilmem işte ben böyleyim. Tarzım bu. Son söyleyeceğimi ilk söylerim.

 Hak Teâlâ Hazretleri Kuran-ı Keriminde: AHZÂB Sureyi Celilesinde: Bismillahirrahmanirrahim. Yâ eyyuhâllezîne âmenûttekullâhe ve kûlû kavlen sedîdâ.

TÜRKÇESİ: Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve doğru söz söyleyin ki, Allah sizin işlerinizi düzeltsin ve günahlarınızı bağışlasın. Kim Allah’a ve Resûlüne itaat ederse, muhakkak büyük bir başarıya ulaşmıştır. Buyurmaktadır. Allah CC. Her zaman, her yerde doğruları söyleyenlerden etsin. Sizleri de bizi de.