İstanbul Hükümeti ve işgal devletlerinin ve düyunu umumiyenin kışkırtmalarıyla ve kurdukları oyunlarla çıkan iç ayaklanmaları bastırmak ve günden hatta Polatlı önlerine kadar ilerleyen Yunan ordusunu durdurmak, için, düzenli bir orduya ihtiyaç vardı.

             Mondros Mütarekesinden sonra ordularımız terhis edilmişti.

            Sadece Merhum Kazım Karabekir'in komutanlığındaki Erzurum civarında 15. Kolordu'dan başka, savaşacak hiçbir birliğimiz yoktu.

            Düzenli Birlikler ve Milli Ordumuz kuruluncaya kadar, Yurt ve Namus Müdafaasını Yurdumuzun her bir köşesinde kurulan KUVAYİ MİLLİYE ÇETELERİ, KAHRAMAN MÜCAHİTLERİ, GAZİLİK VE ŞEHADET MERTEBESİ KARŞILIĞINDA HİÇBİR ŞEY BEKLEMEDEN ALLAH VE RESULU AŞKI İÇİN, yerel (mevzii) savaşçı unsurlar yerine getirdiler. ALLAH CC. O Kahramanlardan Razı Olsun. Rahmet Etsin.

                Sayın Yalçın Akdoğan AKPARTİ Ankara Milletvekili ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başdanışmanlarındandır. Basında yer alan ve son günlerde gündem oluşturan, Star Gazetesindeki Köşesinden aynen, harfi harfine, tamı tamına şöyle söyledi:

                “Kendi ülkesinin milli ordusuna, milli istihbaratına, milli bankasına, milletin gönlünde yer edinen sivil iktidarına kumpas kuranların bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir.”  

                Sayın Yalçın Akdoğan Yenişafak’ taki yazısında ise şunları söyledi: Kendi ülkesinin istihbarat servisi, ordusu, bankası, hükümeti aleyhine faaliyetler içine girmek, onu tahrip edecek işler yapmak hiçbir makul ve meşru gerekçeyle izah edilemez.

                Şimdi bu kelamlara ne tefsir edelim. Neyi nasıl, niye düzeltelim. Sonra düzeltmeye gerek de yok. Ne demişsek o. Söylenenler futbol topu yuvarlaklığında değil.

                 Açık seçik.

                 Ayan beyan.

               Belli bir kumpas var. Var ki: Kumpastan söz etmiş Sayın Yalçın Akdoğan.

                Biz şimdiye kadar yazılarımızda yıllardır, savaşçı ruhumuzun köreltilmek istendiğini yazdık. Bu günlere geldik. Savaş sanatının öğrenilmesi ve öğretilmesinin MÜBAREKLİĞİNİ, Asker Ocağının Peygamber Ocağı olduğunu, onu yıpratmanın, gâvurların işine yarayacağını hep yazılarımızda, hatta meydanlarda ve kürsülerde anlattık.

                Kahpe düşman ve bunların içerde ve dışarıdaki işbirlikçilerine karşı saflarımızı sıklaştırma gereğini anlattık. İşte bu yazılarımızın birisinde, daha buharı üstünde birkaç gün evvelki aşağıda son bölümünü aldığımız yazımız. İsteyenler Pervasız Arşivden de bakabilirler.

               

 

                ŞİMDİYE KADAR SÖYLEDİK VE BU GÜNLERE GELDİK. DUA ORDUSU NE DEMEK BİLİRMİSİNİZ? ULU KUŞATAŞ ATMA. SEHERLERDE UYANIK OL, DUADA ISRARCI OL (Başlıklı yazımız)

                ...

                Bizleri düşündüren esas önemli bir gelişme ise: Biz bu Hükümeti hedef alan senaryoları izlerken, sessiz sedasız, israil ile zamanında dost olduklarını basın, yayın, TV, İnternet gibi neşriyatlardan öğrendiğimiz bazı şahıslar ellerini kollarını sallayarak, eski tas eski hamam. Yine masalarının başına geçtiler. Bazı günahsız insanlar, belki kendini ifade edemeyen, Vatan Kahramanları, belki de bunların, cürümlerini üzerlerine alarak ve veya bir şekilde, isnat edilerek hayatlarını tüketecekler. Kaybolan tanklar, geri verilmeyen helikopterler işin cabası.  Hesap vakti cehenneme mi kalacak.

                Dedik mi? Demedik mi?

                 Bence Sayın Yalçın Akdoğan AKPARTİ Ankara Milletvekili ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başdanışmanını bahsettiği kumpas işi tefsir götürmeyecek kadar açık ve seçik.

                 Yaşın yanında kurular ve VATANSEVERLER, YURTSEVERLER, KAHRAMANLAR HATTA VATANIMIZ VE MÜBEREK DEĞERLERİMİZ, İÇİN CANINI FEDA EDECEK YİĞİTLER BU SÜREÇ İÇİNDE ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARININ, BARONESLERİN, EMPERYALİSTLERİN, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİN KAPİTALİSTLERİN FAİZ LOBİLERİNCE TEZGÂHLARINDA KUMPASLAMIŞ OLAMAZLAR MI?

 Dünkü oynanan oyunu bir parçası bugün ise: ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARININ, BARONESLERİN, EMPERYALİSTLERİN, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİN KAPİTALİSTLERİN FAİZ LOBİLERİNİN SATIN ALAMADIĞI MİLLİ LİDERLERİMİZDEN BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜZERİNDE MERKEZLENMEKTEDİR. AKPARTİ üzerinde, Hükümet üzerinde yoğunlaşmıştır.

 

                Böyle buhranlı ve sancılı zamanlarda her şey tam tamına domino taşlarının delikleri gibi yerli yerine oturamaz. Ak, kara ile sap, saman ile karışabilir.

                Bizim bildiğimiz kadarı ile bir insan, bir komutan, bir paşa, bir Müslüman,Vatansever, Münevver, Peygamber Efendimiz Nur Muhammet Mustafa SVS. Hazretlerin Evladı Resulü, Ehlibeyti ve Evliyaullah Seyyit Mahmut Hayran RA. Efendimizin Ulu ve Yüce Dergâhını arkadaşları ve Eşleri ile EDEP, HAYÂ VE HUŞU İÇİNDE ziyaret ederse, buradan Nasrettin Hoca Veliyullahı buradan da Mevlana Hazretlerini ziyaret ederse, bu kişi ya da kişiler bence, ben-i israilin değil, Peygamberimiz Muhammet Mustafa SVS Efendimizin Ümmetidir. Hazreti Ali KV. Cesaret, çenkçiliğinde ve yiğitliğindedirler. İşte benim noktayı nazarım budur.

                Devlete hizmet yolunda, belli çıkar çevrelerinin, ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARININ, BARONESLERİN, EMPERYALİSTLERİN, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİN KAPİTALİSTLERİN FAİZ LOBİLERİNİN işlerine ters gelmiş de olabilirler. İşte burada kumpas ve kumpaslar kurulabilir.

            PEYGAMBER OCAĞI, GÖZ BEBEĞİMİZ,  KAHRAMAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN GENEL BAŞKANININ BASINDA ÇIKAN SON AÇIKLAMALARI İSE AYNEN ŞÖYLEDİR:

27 Aralık 2013

SAAT: 11.00

NO: BA - 23 / 13

1.   Son günlerde ülke gündeminde önemli yer tutan bir soruşturma ile ilgili olarak medya organlarında Türk Silahlı Kuvvetlerini ilgilendiren bazı yazı ve yorumlara yer verilmektedir.

2.   Türk Silahlı Kuvvetleri; Anayasa ve Kanunlarla kendisine verilen görev ve sorumluluklarını, her türlü siyasi düşünce ve oluşumun dışında olarak, Türk Milletine en üst seviyede hizmet etme arzusu ile yerine getirmektedir.

3.   Türk Silahlı Kuvvetleri, görevlerinin ifasında Anayasada kabul edilen hukuk devleti, hukukun üstünlüğü ve demokratik toplum gerekleri prensiplerine bağlılığı temel esas almaktadır.

4.   Bu kapsamda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bazı emekli ve muvazzaf personeli ile ilgili olarak yürütülen soruşturma ve kovuşturma süreçlerinde, hukuka ve yargı bağımsızlığına saygı çerçevesinde hareket edilmesine büyük özen gösterilmiş, öncelikle Türk Silahlı Kuvvetlerinin kurumsal kimliğinin olumsuz etkilenmemesi amaçlanmıştır.

5.   Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ile ilgili adli süreçler, ilgili mevzuattan kaynaklanan görev ve sorumluluklar kapsamında takip edilmiş, hukuka uygunluğu konusunda tartışmalara ve farklı yorumlara neden olan işlem ve uygulamalar devletin en üst karar organlarına ve en yetkili makamlarına sürekli bildirilmiştir.

6.   Türk Silahlı Kuvvetleri, hiçbir şekilde siyasi tartışmaların içerisinde yer almak istememektedir. Bununla birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerinin kurumsal kimliğini ve personelinin hukuki durumunu ilgilendiren konulardaki gelişmelerin hukuk devleti ve hakkaniyet ilkelerine bağlı kalınarak sonuçlandırılmasının yakından takip edilmesine devam edilecektir.

      Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

            Şimdi bizde Milli Strateji Köşesinden diyoruz ki: PEYGAMBER OCAĞIMIZ VE GÖZ BEBEĞİMİZ,  KAHRAMAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZİ siyaset içine çekmek, onu yıpratmak istemek, kumpas kurmak, ancak ve ancak küffarın işine yarar. Bizi Milli Ordusuz bırakmak isteyen bölgemizde, zafiyetimizi isteyenlerin işine yarar. Tekrar edelim: Yüce ve Necip Türk Milletinin 80 milyon bir ve bütün olduğu hepimizin kardeş olduğumuzu bir kere daha Dünyaya ve ULUSAL VE ULUSLARARASI PARA BARONLARINA, BARONESLERİNE, EMPERYALİSTLERİNE, KÜRESEL ODAKLI GÜÇ VE ÇIKAR ÇEVRELERİNİNE, KAPİTALİSTLERİNE VE FAİZ LOBİLERİNİNE gösterelim.

                Bu çıkar çevrelerine hep beraber diyelim ki: Adliyemizin, Askerimizin, Emniyetimizin, Okullarımızın ve Milli İradenin üzerinden elinizi çekin. Artık ÖSYM’ de YÖK’ deki, KPSS ve benzeri sınavlardan elinizi çekin. Herkes başarısı ile işlere yerleşsin. Basın ve TV’ lerdeki soru çalınma olaylarını bir daha duymayalım. Bizler Mübarek Ülkemizin gerçek varisleriyiz. Savaşçı ruhumuz ve genetiğimizde mayalanmış olan HÜRRİYET VE BĞIMSIZLIK AŞKKI, tüm Dünya ile baş etmeye yetecek kadar Ulvi ve Aziz İmanla Doludur. ALLAH VE CELLE BİZİM BU HARPÇİ, BİR O KADAR DA BARIŞÇI RUHUMUZU İLAHİ KEREMİ İLE VAR ETSİN.

                2023-2071 VE DİĞER HEDEF YILARINA KADAR, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DÜNYA DEVLETİ OLMASINI NASİP VE MÜYESSER ETSİN. BU UĞURDA YAPAGELDİĞİMİZ MİLLİ MÜCADELEMİZ, ÇANAKKALE ZAFERİMİZ, ÇON BAYIRI, TINAZTEPE, GELİBOLU, SARIKAMIŞ, GİBİ BİLİNEN VE BİLİNMEYEN TÜM GAZALARIMIZ VE FETİHLERİMİZ MÜBAREK OLSUN.