Haberin muhatapları olan UKOME Başkanı Tahir AKYÜREK ve Akşehir Temsilcisi Salih AKKAYA susuyor, Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kılınç’ta Pervasız yerine AP Gazetesine şu açıklamayı yapıyor: “Halkımızı mağdur etmeyiz, üzerimize düşen görevi ücretsiz yaparız.”

Normal021falsefalsefalseTRX-NONEX-NONE

AP Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü MEMİŞ’in sorumlusu olduğu gazetenin Pervasız’ı kışkırtmaya kalkmasına bir anlam veremememize karşın, sormazlar mı hiç düne kadar CEMAATİN SESİ, GÖZÜ, KULAĞI SİZ DEĞİL MİYDİNİZ? Algı yönetimini yıllarca Akşehir Halkı üzerine yapmadığınızı bugün için inkâr edipte, ne zaman İFTİRA kampanyasına başladınız diye? Unutmayın ki, yukarıda ALLAH var ÇARPAR sizi!

 

Haber/Yorum : Ümit Aykut ŞENER

19.07.2014 Pervasız Gazetesinde haber/yorum olarak kaleme aldığım ASFALT DÖKÜLDÜ AMA TOZ BANYOSU SÜRÜYOR!” başlıklı yazımda aynı konuya değinmiş ve 34 yeni mahallenin sorunlarını dile getirmiştim. O zaman da Şehir İçi Minibüsleri Başkanı Fatih KILINÇ Pervasız Gazetesine baskın yapmış ve Gazete Yazı İşleri Müdürü Bayram UYGUN’dan “ABONEYİ İPTAL ETTİRMİŞ DAHA SONRA DA ÖZÜR DİLEYEREK FEVRİ DAVRANDIĞINI KABUL ETMİŞTİ.”

Bakıyoruz da bugün aynı başkan 18.03.2015 tarihli Pervasız Gazetesi’nde yayımlanan haber/yorum’ daki “HASTANEYE GÜZERGÂH YOKSA OY DA YOK!” başlıklı haberimize, meslek alışkanlığı olacak ki, yorgana dikiş atar gibi ‘ZİK ZAK’ lı cevap vermiş ya da hazır cevabın altına imzasını koyuvermiş. ‘Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın, bildiği gibi yapsın’ diye boşuna dememiş büyüklerimiz…

KILINÇ BAŞKAN,  sen konuya TARAF olanlardan birisin ve senin ne haddine bu açıklama?

HAK VERİLMEZ, ALINIR çünkü ANAYASAMIZDA EŞİTLİK İLKESİ VARDIR, anlayabildiniz mi?

YAZIMIZIN MUHATABI, başta Akşehir Belediye Başkanı Salih AKKAYA ve UKOME’dir.

AHDE/VEFA’yı Salih Başkan bugün göstermeyecekse ne zaman gösterecek? KÖYLÜ diye görmezden geldiğiniz o insanlar için ATATÜRK“KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR” diyerek ne kadar güvendiğini belirtmiştir.

PERVASIZ’ın haberi mademki size göre doğru değilse, bugün için ÜCRETSİZ yolcu taşıma kararınızın YASAL DAYANAĞI ve HAKLI bir gerekçesi var mıdır, neden Temmuz 2014’ten bu yana uygulamadınız? Yetki sizde mi yoksa UKOME’de mi? Yolcu Aktarma konusunda alınmış resmi bir karar var mı? Tarafları basın açıklaması yapmaya davet ediyoruz.

UKOME’den dolmuş taşımacılığı yapan tüm araç sahipleri gerekli belgeleri, plakaları almak zorundadır yalnızca şehir içi minibüsleri değil! Gerçekleri saptırmanıza gerek yok çünkü son süre 30 Nisan 2015’tir.

Öncelikle dolmuşların keyfi yolcu taşımalarına ‘DUR’ diyecek bir yetkili arıyor insanlar. Nedeni ise araç içinde şoförlerin ‘falan yerde inecek var mı’ sorusu tek taraflıdır. ‘YOK’ cevabı alan şoför uğrayacağı durağa gitmekten vazgeçip geri dönüyorsa bu durakta dolmuş bekleyen vatandaşın GÜNAHI ne o zaman?

Akşehir’in 55 MAHALLESİ vardır ve bu mahallelerde yaşayan her vatandaş eşit haklara sahiptir, bu böyle biline!

Akşehir Belediye Başkanı Salih AKKAYA, neden susuyorsun, korkuyor musun? Susmak EDEPTENDİR diye zavallı bir söylemin arkasına sığınıyorsunuz ama sizin seçilmenizi sağlayan 34 YENİ MAHALLE HALKI’na VEFA borcunuzu hala ödemiyorsunuz? Şimdi bu 34 mahalle halkı hakkını arıyor, konuşuyor sizin anlayışınızla EDEPSİZ mi oluyor? Üstelik UKOME’nin Akşehir Yetkilisi ‘Salih AKKAYA’, Başkanı da Tahir AKYÜREK, haberinizde bunu neden belirtmiyorsunuz? Siz, kimi kandırıyorsunuz?

Nereye kadar susacaksınız Salih Başkan? 30 Mart 2015’te “1 YILLIK İCRAATINIZI” açıklayacak mısınız, açıklayamayacak mısınız? Bekleyip göreceğiz? Kaç nikâh kıydığınızı ve kaç kg. çorba dağıttığınızı doğrusu da çok merak ediyorum. Çünkü bunlar çok büyük icraatınızın arasında olsa gerek…

Hani Yerel Seçimlerden önce bizim gazetemiz ‘AP’ demiştiniz ya, onlara güvenmenizi de hiç tavsiye etmiyorum çünkü menfaatleri ne tarafta ise o yana patinaj yaparlar!

30 Mart - 7 Nisan 2015 tarihleri arasında yayınlayacağımız yazılarımızın, hem sizin hem de kamuoyunun çok dikkatli okumasını tavsiye ediyoruz. Adli ve İdari Makamlarımıza da yazı içeriğimizdeki iddialarımızdan dolayı bugünden SUÇ duyurusunda bulunduğumuzu saygılarımızla duyuruyoruz.

AP Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü MEMİŞ’in, sorumlu olduğu gazetesiyle Pervasız’ı kışkırtmaya kalkmasına bir anlam vermemize karşın, sormazlar mı hiç düne kadar CEMAATİN SESİ, GÖZÜ, KULAĞI SİZ DEĞİL MİYDİNİZ? Algı yönetimini yıllarca Akşehir Halkı üzerine yapmadığınızı bugün için inkâr edip, ne zaman İFTİRA kampanyasına başlamaya karar verdiniz diye? Unutmayın ki, yukarıda ALLAH var ve ÇARPAR sizi!