BATI DÜNYASININ YUNANİSTAN SEVDASI YENİ DEĞİL!

YURDUMUZU İŞGAL VE TALAN ETTİRMEK İÇİN YUNANLILARA Ölümcül silahlar, sonsuz paralar ve cesaret vererek bize saldırtmışlardı.

Büyük Atatürk'ümüzün üstün dehası ve atalarımızın ölümü hiçe sayan kahramanlığı sayesinde; o tuzakları tutmadı.  "Batı dünyasının bu yanlış ve bize karşıt saplantısı değişti mi?" diye sorarsanız;  Hiç umutlu değilim!

*NATO ittifakı için; en çok askerimizi ayakta hazır tutan üyesiyiz!

*O ittifakın ve Müttefiklerimizin bizi iç ve dış tehditlerden korumak azminde olduklarını gösteren bir yönelim gördünüz mü?

*Tam aksine!Bize zarar verebilecek her harekete destek çıkıyorlar.

*Bizdeki terörü kışkırttıklarını da, gizlemeye hiç gerek duymuyorlar. Nusaybin'de ABD-İsveç yapımı bir anti-tank roketi ele geçirilmiş. Demek ki dost ve müttefiklerimiz; bizim ülkemizde iç barış olmasını istemiyorlar! Buna karşı alabileceğimiz en iyi tedbirler ne olmalı?    TÜM KOMŞULARIMIZLA DOST OLUP İYİ GEÇİNMELİYİZ!

 *İç barışımızı sağlam tutmak çok önemlidir.

*Vatandaşlarımızı, partisine ve kökenine göre ayırmadan sevmek...

*Ne kadar zorlasalar da; hiçbir savaşa katılmamak...

*Gelmesi muhtemel kıtlıklara ve başka problemlere karşı hazırlıklı          bulunmak. en iyi önlemler olur.

O zaman hiçbir tuzağa düşmeyiz ve barış yurdumuzda daim olur; refah getirir. Alman Parlamentosunun son kararı karşısında; AVRUPA BİRLİĞİNE GİRME HAYALİ ÇÖKMÜŞTÜR.  Komşularımızla iyi geçinelim. İhracatımızı geliştirelim!

*Birbirimizi sayalım ve sevelim. Problemleri büyütmeyelim. Tüm vatandaşlarımızı eşit tutalım. Gerisine Mevla kerimdir.