Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Akşehir’de engelli vatandaşların trafikte ve günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Dernek temsilcileri, özellikle görme engelli bireylerin güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri ve trafikte yaşadıkları sorunların çözümü konusunda Emniyet Müdürü Talat Avşar’a görüş ve önerilerini aktardı.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Görmeyenleri Koruma Derneği Akşehir Temsilcisi Hüseyin Çığ, yeni görevine başlayan Emniyet Müdürü Talat Avşar’a başarı dileklerini ileterek, engelli vatandaşların yaşadığı sorunların çözümü noktasında iş birliği içerisinde olacaklarını belirtti.
Çığ, “Yeni görevine başlayan Emniyet Müdürümüzü makamında ziyaret ettik. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek görevinde başarılar diledik. Bundan sonraki süreçte engelli vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sorunları birlikte istişare etmeyi konuştuk. İnşallah görev süresince Akşehir’imizin daha güvenli bir hale gelmesi, vatandaşlarımızın sokaklarda güvenle dolaşabilmeleri için görüş ve düşüncelerimizi Emniyet Müdürümüze aktardık. Nazik misafirperverlikleri için Emniyet Müdürümüz Talat Avşar’a teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.





