Kırmızı-Beyazlı futbolculara kamp süresince kondisyon yüklemesi yapan teknik direktör İhsan Dikici 7 gün sürecek olan kampı, gazetemize şu cümlelerle değerlendirdi:

“15-22 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya’da yaptığımız kampımızda, takımımız açısından çok verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Günde çift idman yapıyoruz ve 3 hazırlık maçı organize ettik. Bu maçların ilkinde önceki gün BAL Ligi temsilcilerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştık ve karşılaşmayı 2-0 kazandık. Diğer iki hazırlık maçımızdan birini bugün BAL Ligi 9. Bölge 3. Grupta mücadele eden Bornova Yeşilovaspor ile oynayacağız. Son maçımızı ise 21 Ocak 2022 Cuma günü 4. Bölge 3. Grupta mücadele eden Korkutelispor ile yapacağız.

Kampa 10 yeni futbolcumuzu dahil ettik. Ligin ikinci yarısının çok daha zor geçeceğini biliyoruz. Yeni transferlerimizin resmiyet kazanması durumunda çok daha iyi bir dönem yaşayacağız. İkinci yarıya Su Durağı Gençler Birliği deplasmanıyla başlayacağız. Alacağımız bir galibiyetle moralli ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İki günlük iznin ardından 25 Ocak 2022 Salı günü kendi tesislerimizde toplanarak Su Durağı Gençler Birliği maçının hazırlıklarına başlayacağız.”