Açılışa; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, İŞKUR Müdürü Türkan Pınar Çiğdem, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Nuri Bozoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal, emekli eğitimci Zühtü Şahin’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, şunları söyledi:
“Yıllarca Millî Eğitim camiasının simge isimlerinden olan Zühtü hocamızın, başarılı bir eğitim kariyerinin ardından emeklilik hayatında da boş durmayacağını tahmin ediyorduk. Şimdi ise gayrimenkul sektörüne böyle bir teşebbüs ile katılmış bulunuyor. Kendisine hayırlı, uğurlu ve bereketli kazançlar diliyorum.”
Pervasız Gazetesi olarak, işletme sahibi Zühtü Şahin’e yeni iş yerinin hayırlı, uğurlu ve bol kazançlı olmasını dileriz.
![]() |
![]() |







