Ömer Faruk Sorak ve Berkel Berki’nin yönetmenliğini üstlendikleri film, tanınmış sanatçılardan oluşan geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmde; Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül, gençliğini Bektaş Dolu, çocukluğunu Onur Efe Şahin, annesini Zara, analığını Ayça Damgacı, babasını Serkan Köksal ve ağabeyini Halil İbrahim Kalaycıoğlu oynayacak.

Bir başka usta ozanımız Mahsuni Şerif’i torunu Yiğit Mahsuni’nin, Zeki Müren’i Ersin Faikzade’nin ve Müslüm Gürses’i, hayatının anlatıldığı filmde olduğu gibi yine Timuçin Esen’in beyaz perdeye taşıyacağı filmde rol alan diğer sanatçılar da şöyle:

Melisa Aslı Pamuk, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy, Yüsra Geyik, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Cemal Toktaş, Selim Genç, Gözde Kansu, Atay Yıldız, Cansu Fırıncı, Kemal Başar, Mehmet Esen, Ali Tutal, Celal Öztürk, İmren Çapanoğlu, Cenk Gürpınar, Hasan Ali Mete, Erkan Kolçak Köstendil, Doğan Tokel, Asaf Doğan, Ayhan Pekbilgin.

Büyük usta Neşet Ertaş için tarihe not düşülen bir belgesel niteliğinde olacak filmin, 23 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.