İhaleye konu olan taşınmazlardan; 60 bin lira muhammen bedel ile satışa sunulan Saray Mahallesi’ndeki arsa 95 bin liraya, 262 bin lira muhammen bedel ile satışa sunulan Atakent Mahallesi’ndeki Elmalık ve Vişnelik ise 278 bin liraya alıcı buldu.

Muhammen bedeli 2 milyon 915 bin 724 lira olarak belirlenen, Doğrugöz Mahallesi’ndeki 3 bin 124 m2 arsa üzerinde Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanının ihalesi ise tek bir katılımcı olması, dolayısıyla da açık artırmaya dayanan rekabet şartlarının oluşmaması nedeniyle ertelendi.

Günün tek kiralama ihalesinde; Atakent Mahallesi’nde bulunan Kafeterya-Restoran-Çay Bahçesi, yıllık muhammen bedel olarak belirlenen KDV dahil 12 bin liranın oldukça üzerine çıkılarak KDV dahil yıllık 51 bin liraya, 10 yıllığına kiralandı.

Belediye tarafından kiralanan Kafeterya-Restoran-Çay Bahçesinin işletilmesinde; yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle akşam saatlerinde müzik yayını gerektiren düğün organizasyonları yapılmaması şartı uygulanacak. Gün içerisinde, müzik yayını belirli bir desibeli aşmamak kaydıyla söz, nişan vb. törenler gerçekleştirilebilecek.