Gözpınarı, Yaylabelen, Reis ve Altuntaş Mahallelerinde, her biri 20x40 metre boyutlarında 1’i kapalı 3’ü açık toplam 4 futbol sahası yapım işine ilişkin 20 Mayıs 2021 tarihinde yapılan ilk ihalede 4 katılımcı teklif verdi. Çelik konstrüksiyon tarzında yapılacak olan kapalı sahayı da içeren ihalede verilen 1,7 milyon TL + KDV tutarındaki en düşük teklif, Kamu İhale Kurumu’nun belirlediği usul ve esaslara göre hesaplanan sınır değerin altında kalarak “Aşırı Düşük Teklif” seviyesinde olduğundan; ihale, 2 milyon 18 bin TL + KDV ile bir sonraki teklifin sahibi olan Gökmen İnşaat ve Taahhüt firmasına verildi.   

Engili, Gedil, Gölçayır, Ilıcak, Kuruçay ve Kozağaç Mahallelerinde, her biri 20x40 metre boyutlarında 6 sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işine ilişkin ikinci ihale ise 27 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Katılımcı 7 firmadan biri dışındakilerin 2 milyon liraya yaklaşan teklifler sundukları ihale, 1 milyon 596 bin TL + KDV ile 3 Artı 1 İnşaat firmasının oldu.

Tamamlanan her 2 ihalede yer teslimleri, sözleşmelerin imzalanmasının ardından yapılacak. Yapım işi süreleri, her 2 ihale için de 130 takvim günü olacak.