ESKİ HİZMET BİNASI YIKILIYOR
Akşehir Belediyesi eski hizmet binası yıkım işi ihalesi, 9 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14:00’da Akşehir Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Anahtar teslim yıkım işi; hafriyat dahil olmak üzere, yıkım öncesi sökülebilecek ve yıkım enkazından çıkabilecek malzemeler karşılığında, açık ihale usulü ile KDV dahil 250 bin TL muhammen bedel ile gerçekleştirilecek.
İsteklilerin; geçici teminat bedelinin 7 bin 500 TL, şartname bedelinin de 10 bin TL olarak belirlendiği ihaleye katılabilmeleri için gerekli belgeleri ve geçici teminat makbuzunu, en geç ihale günü saat 12:00’a kadar Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmiş olmaları gerekiyor.
İhale uhdesinde kalan yükleniciden, yıkım sırasında çevreye verebileceği zararların karşılanabilmesi için, sözleşme sürecinde 150 bin TL ek teminat yatırması istenecek.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!