Gölçayır Mahallesi’nde bulunan ve satış ihaleleri gerçekleştirilecek olan 2 taşınmazdan; yaklaşık 15 bin m2 Eriklik için muhammen bedel 775 bin lira, geçici teminat 23 bin 250 lira olarak belirlenirken, 4 bin 625 m2 Söğütlük için ise muhammen bedel 100 bin lira ve geçici teminat tutarı da 3 bin lira olarak açıklandı.

Kiralama İhaleleri

İstasyon Mahallesi’nde bulunan ve Köy Garajı olarak da kullanılan Hal Binasındaki Soğuk Hava Deposunun 5 yıllığına kiralanması ihalesinde yıllık muhammen bedel 20 bin lira, geçici teminat 3 bin lira şeklinde belirlendi.

Yine 5 yıllığına kiralanacak olan diğer taşınmazlar ise Çakıllar ve Karahüyük Mahallelerinde 1’er, Reis ve Karabulut Mahallelerinde 2’şer olmak üzere toplam 6 işyerinden oluşuyor.

Saat 14:30’da satışlarla başlayarak saat 14:50 itibariyle de kiralamalara geçilecek olan ihalelere katılmak isteyenlerin, geçici teminatlarını aynı gün saat 12:30’a kadar yatırmış olmaları gerekiyor. İhalelere ilişkin şartnamelere, Akşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden ulaşılabiliyor.