Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Süleyman Neşeli yaparken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci de yaptıkları konuşmalarda günün anlam ve önemine değindiler. Daha sonra Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Okul Birincisi Bahadır Durucan bir konuşma yaparak yaş kütüğüne plaket çaktı.

Mezun olan 49 öğrenciye ve dereceyle bitiren öğrencilere, programa katılan protokol tarafından plaket, diploma ve hediyelerinin verildiği programın sonunda, katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Fakülte binasında gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Neşeli, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Doğa ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın ve 8. Bölge Müdürü Gültekin Aksan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılırken, aileleri de öğrencileri yalnız bırakmadı.