Özel Akşehir Final Okulları, bu yıl bakanlık tarafından uygulamaya konulan ara tatil etkinlik programı çerçevesinde, öğrenci ve velilerine unutulmaz bir kültür gezisi düzenledi.





Batı Karadeniz Bölümü’ne düzenlenen gezide, ülkemizin doğa harikası yerlerinden olan Yedigöller Milli Parkı, Amasra, Zonguldak ve Safranbolu merkez olmak üzere bölgede bulunan doğa ve tarih harikası yerler ziyaret edildi. Çeşitli aktiviteler düzenlenerek öğrencilere unutulmaz anlar yaşatılırken; kültür, tarih ve doğa gibi pek çok alanda farkındalık oluşturuldu.





Hem hayat hem sınav başarısı ilkesini kendisine misyon edinen Akşehir Final Okulları, iki aylık yorucu eğitim-öğretim programının sonunda verilen bu kısa arayı bu şekilde değerlendirerek, öğrencilerin ve velilerin hayatlarına yeni tohumlar serpme görevini başarıyla gerçekleştirdi.





Akşehir Final Okulları Kurucu Temsilcisi Mehmet Ateş; geziye katılan öğretmenlerle bütün duyarlı velilere ve öğrencilere teşekkür ederken, kalplerindeki heyecanı hiç kaybetmemelerini; çünkü bu etkinliğin küçük bir başlangıç olduğunu, Akşehir Final Okulları ailesinin bu gibi etkinlikleri devam ettireceğini söyledi.