“Halkın Markası Halkın Yanında” sloganıyla Türkiye genelinde 65 ilde hizmet veren ve açılmakta olan şubeleriyle birlikte hizmet ağında 250 şubeye ulaşan Ekrem Coşkun Döner, Akşehir’de açıldı.





Akşehir 24 Ağustos Bulvarı Elitt Otel altında hizmet vermeye başlayan şubenin açılışı; bazı kurum müdürleri ve siyasi parti ilçe başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirildi. Misafirlerin ateşleri ölçülerek içeri alındığı ve hizmette hijyen kurallarına hassasiyet gösterildiği açılışa, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.





Restoran ve lokantacılık sektöründe ilk defa “Hijyen ve Sanitasyon Belgesi Alan Marka” olma özelliğini taşıyan işletmede döner, yüzde 100 yerli besi dana etinden üretiliyor. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ve Helal Uygunluk Belgesi gibi tüm belgeleri Türk Standartları Enstitüsü’nden alan ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Ekrem Coşkun Döner firma yetkilileri, “Bu fiyata gerçek et döner mi olur?” sorusunu; “Aza kanaat ederek sürümden kazanmayı hedeflerseniz olur” şeklinde yanıtlıyorlar.