Akşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, yaptığı açıklamasında; konunun önemine şu cümlelerle dikkat çekti:

“Pandemi, dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik duruma etkileri ve toplumsal etkileri incelendiğinde sosyal, beşeri, ticari ve ekonomik alanda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bizlere gösterdi.

Günümüzde E-Ticaret ve internet sektörünün trendi her geçen gün yükselirken, Dijital Pazarlama ve E-Ticaret yöntemini bilmeyen firma ve kişi sayısı ne yazık ki oldukça fazla. İşte bu gruba, atılması gereken adımları ve izlenmesi gereken yolları göstermek, bu eğitimin başlıca amacını oluşturmaktadır. Yeni başlayanlar, bu dalları merak edenler, yeni iş arayışı içerisinde olup kendine yeni alan belirleyenler, benzer işlerde görev alanlar ile bilgilerini tam profesyonel seviyeye çıkarmak isteyenler, E-Ticaret projesi olanlar veya açmak isteyenler, ne gibi işlemlerden geçileceğini bilemeyen veya işini profesyonelleştirmek isteyenler, benzeri işlerde çalışıp, eğitim sonrası kazancını ve kariyerini yükseltmek isteyenler, bu eğitimin hedef kitlesini oluşturmaktadır.

Sürekli değişen ve gelişen bu şartlarda üyelerimizin verimli ticaret yapmaları ve işletmelerini büyütmeleri amacıyla her türlü hizmet ve desteği sağlamak bizim önceliğimizdir. Satış ve Pazarlama Tekniklerinin dijital ortama taşındığı bu süreçte; Odamız ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle zoom üzerinden yapılacak olan E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitiminde, uzmanlar aracılığıyla üyelerimize; E-Ticaret ve Dijital Pazarlama konularında bilgi verilecek, bu yeni süreçte strateji belirleme ve başarı formüllerini öğrenme ortamı sağlanacaktır.”

Ücretsiz ve online olarak verilecek olan eğitim, 21 Temmuz 2020 Salı günü 14:00-17:00 saatleri arasında https://tobbetu-edu-tr.zoom.us/j/89660070820 üzerinden gerçekleştirilecek. E-Ticaret’e dair tüm bilgiler ve detaylı uygulama süreci, Dijital Pazarlama yöntemleri ve her iki alanda başarı kuralları ile arama motoru, e-posta, sosyal medya, görüntü birimi, satış ortaklığı, dijital içerik pazarlaması, mobil ve viral pazarlama, bu önemli eğitimin içeriğini oluşturacak.