AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Bahadır Örs ve Yönetim Kurulu üyeleri Albaraka Türk Akşehir Şubesi’ni ziyaret etti.


AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs Yönetim Kurulu Üyeleri Rabia Özden, Mustafa Zorlu, Halil Murat İmre ve Rafet Akçetin, Albaraka Türk Akşehir Şube Müdürü Adnan Konya’yı makamında ziyaret etti.


Albaraka Türk Bankası Akşehir Şube Müdürü Adnan Konya, Banka çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya, bireysel emeklilik, faizsiz bankacılık hizmetleri, Albaraka Fon, 2016 Mevzuat değişikliği ve Akşehir’deki ekonomik gelişim hakkında bilgilendirme yaptı.


Albaraka Türk Akşehir Şubesi’nde bir süre önce göreve başlayan Müdür Adnan Konya’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Örs ‘’Bugün Dünya üzerinde pek çok ülkenin ekonomik krizlerle boğuşurken ülkemizdeki verilerin belirli bir düzeyde olması ve bu mevcut tabloya insanımızın özellikle özgüveninin sağladığı katkı takdire şayandır. Ülkemiz artık şahlanmış ve ayağa kalkmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yeni bir sistemle birlikte de çok daha güçlü olacağız ve önemli başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Bizler her şey bir yana paylaşmayı kendisine düstur edinen, ensar ne demek muhacir ne demek bunları bilen ve uygulayan bir ümmetin mensuplarıyız. Dolayısıyla bizim insanımızın parası da bereketlidir Allah’ın iziniyle‘’ ifadelerine yer verdi.