Ekipler kısa sürede bağları budayarak bakım çalışmalarını tamamlarken, Belediyenin dikimini gerçekleştirdiği ağaçlarda da budama ve bakım çalışmaları yapılarak çevresindeki yabani otlardan arındırıldı.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Belediyenin sosyal medya hesabında paylaşılan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Eski kum ocaklarında bulunan bağlarımızın bakımlarını tamamladık, büyük emek verdik; inşallah bağ bozumu zamanı meyvelerini toplayacağız. Ayrıca ekiplerimiz tüm ağaçların bakım çalışmalarını da itinayla yerine getirdi.

Düzenli olarak Cumhuriyet Alanı’ndaki çalışmalarını sürdürerek, mevsimlik çiçek dikimlerini yaptılar. Bu sene dikimini yaptığımız lalelerimiz, havaların biraz daha soğuk gitmesi sebebiyle henüz çiçeklenemedi. Ama sıcakların artmasıyla Cumhuriyet Alanı’nda birbirinden güzel çiçekleri görebileceğiz. Hızlı ve pratik bir şekilde çalışmalarını tamamlayan, Tuzlukçu’nun yemyeşil ve çiçek gibi bir görüntü kazanmasına katkı sağlayan Belediye personelimize teşekkürlerimi iletiyorum.”