Merhum Gazeteci Yazar Ahmet Şener’in kurduğu ve 1953 yılında, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs’ın 34. Yıldönümünde yayın hayatına başlayan Pervasız Gazetesi; Atatürk’ün yolundan sapmadan ikinci bir 34 yılını daha tamamlayarak, 68 yıldır kesintisiz bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Kurucumuz Ahmet Şener; kuruluş yıldönümümüzü her kutlayışımızda, “Benim için 19 Mayıs’ta doğmuştur deyiniz” diyen Ata’mızın doğum gününü de kutlamanın gururunu yaşatıyor bizlere.

Bizler, Pervasız Gazetesi çalışanları olarak; O’nun koyduğu prensipler ışığında ve Basın Ahlak Yasası ilkelerine bağlı kalarak sürdürdüğümüz gazetecilik anlayışımızı koruyarak, Akşehir ve Akşehirlilere layık olmaya çalışıyoruz. 

Rahmetli Kurucumuz Ahmet Şener’i bugün saat 14:00’da Nasreddin Hoca Mezarlığı’ndaki kabri başında anacak ve aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğileceğiz.

Ahmet Şener’in Akşehir sevdası, kurucusu olduğu Pervasız Gazetesi ile yıldan yıla aktarılmaya ve bir arada anılmaya devam edecek.

Ruhu şad olsun!