Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ali Aktaş, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Akşehir eski Belediye Başkanlarından Abdülkadir Oğul, Akşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muttalip Uysal, Akşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Kıyıcı, Akşehir Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) Müdürü Songül Turan, Akşehir Şehit Nebi Arslan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Han ve Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ile birçok okurumuz da arayarak ve gönderdikleri mesajlarla gazetemizin bu mutlu gününe ortak oldular.

Gazetemizi ziyaret ederek çalışanlarımızı kutlayan MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça’nın yıldönümü pastasıyla başlayan “tatlı sohbetin” ekseni, Başkan Akkaya ve Meclis Üyesi Selim Aldemir’in ziyaretiyle Akşehir Belediyesi’nin projelerine kaysa da ziyaret, konuklarımızın Pervasız Gazetesi’ne uzun ve başarılı bir yayın hayatı dileklerini paylaşmalarıyla sona erdi.

Abdülkadir Oğul’un Kutlama Mesajı

Akşehir eski Belediye Başkanlarından Abdülkadir Oğul, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“69 yıldır Akşehir’in sesi olmuş yerel gazetemiz PERVASIZ GAZETESİ’nin, bugüne kadar bütün güçlükleri göğüsleyerek yayın hayatını sürdürme başarısını tebrik ediyorum. Tüm çalışanlarına, yazarlarına daha nice yıllar diliyorum.

PERVASIZ Gazetesi’nin kurucusu Ahmet Şener’e;

Gözün arkada kalmadı, vasiyetin bugüne kadar tutuldu. Kurduğun, ilkelerini belirlediğin gazeten yaşıyor. Başta evlatların ve tüm PERVASIZ Ailesinin büyük özveri desteği ile zor ekonomik şartlarda Akşehir’in sesi olmaya devam ediyor. Ahmet Amca; Pervasız’ı evlatlarından ayırmadan büyüttün, Akşehir’e emanet ettin. Bu emanete Akşehir’in sahip çıkması ve destek vermesi gerekiyor.

Bugünkü ekonomik şartlarda, birçok ulusal gazetenin yayın hayatını sonlandırdığı günlerde PERVASIZ GAZETESİZ bir Akşehir’in; ne kadar renksiz, tatsız, tuzsuz, habersiz, sağır olacağını düşünebiliyor musunuz?

Pervasız Gazetesi’nin, daha nice yıllar Akşehir’in sesi olması dileğiyle.”

Mahmut İşcan’ın Kutlama Mesajı

Gazetemizin eski köşe yazarlarından, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’ın kutlama mesajı şöyle:

“Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görev içerir. Basın kurumları da toplumu bilinçlendiren, ülkenin çağdaşlaşma sürecinde büyük rol üstlenen kurumlardır. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 69 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gazetenize başarılı ve uzun bir yayın hayatı diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”