Çocuklar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan heyet, onlarla sohbet edip, çocuklara bayram harçlığı ve şeker dağıttı. Ayağında rahatsızlık olan ve bu sebeple de aşağıdaki bayramlaşma programına katılamayan bir çocuğu da ziyaret eden heyet çocuğun yanına çıkarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Salgın nedeniyle bu tür ziyaretleri son iki yıldır yapamadıklarını ancak salgının etkisini kaybetmesiyle eskiden olduğu gibi sevgi evlerindeki minikleri ziyaret edip bayramlaşabildiklerini söyleyen Başkan Akkaya “Bütün yavrularımızın gözlerinden öpüyor, bayramlarını tebrik ediyorum. Onlar Akşehir’imizde devletimizin açtığı bu evlerde gayet güzel hayatlarını geçiriyorlar. Allah devletimize zeval vermesin. Çünkü burada ev ortamında her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Bu vesileyle burada görev alan tüm sevgi evleri görevlilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’de, sevgi evindeki çocuklarla bayramlaşmanın güzelliğine değinerek “Buradaki çocuklarımızla bayramlaştık. Hepsi gayet sağlıklı ve bakımlılar. Allah devletimize zeval vermesin. Ülkemizde 15 yıl önce başlatılan bu sevgi evleri modelinin çok başarılı olduğunu gördük. Her blokta birçok görevli eşliğinde ev ortamında güzel bir yaşam sergileniyor. Bu evlerde çocuklarımız için güzel bir gelecek hazırlanıyor. Allah onların bahtlarını ve tahtlarını güzel etsin inşallah.  Burada görev yapan hocalarımızın da 54 tane çocuğu olmuş oluyor. Allah onlara da çok hayırlı bir görev nasip etmiş, çocuklarla çok ilgili olduklarına şahit olduk, kendilerini kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret;  sevgi evi çalışanları ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

AKPARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAYRAM ZİYARETLERİ

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve ilçe yönetimi Ramazan Bayramı münasebetiyle mahallelere ve bazı esnaf odalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı'nın yapmış olduğu program çerçevesinde Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakent Mahallesi, Sorkun Mahallesi, Alanyurt Mahallesi ve Karabulut Mahallesinde vatandaşlarla,  Akşehir Bakkallar Odası, Terziler Odası ve Kahveciler Odasına uğrayarak güven tazeleyen oda başkanlarımıza ve yönetimlerine hem bayramlaşma hem de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Yapılan mahalle ziyaretlerinde Mahalle başkanları ve mahalle muhtarları da heyete eşlik etti. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar heyeti memnuniyetle karşılayıp istek ve taleplerini de iletme imkânı buldular. Esnaf odaları ziyaretinde de olağan kongrelerini tamamlayıp yeniden seçilen oda başkanlarına çıktıkları bu yolda başarı dilekleri iletildi. Yine teşkilat tarafından yapılan açıklamada; maskelerin kalkmasıyla daha yoğun bir şekilde ziyaretlerin gerçekleşeceği belirtildi.20 yıldır sadece seçim zamanı değil her fırsatta milletinin yanında olduğunu hissettiren ve gönüllere girmeye devam eden bir teşkilat olduklarını belirten Başkan Abdurrahman Çardakoğlu "Geride bıraktığımız ramazan ayı boyunca bir çok sofraya ve gönüle ortak olduk. Talepleri ve önerileri vatandaşlarımızdan dinledik ve çözümü noktasında ilgili yerlere ilettik. Kurulduğumuz günden itibaren hem sahalarda hem de gönüllerdeyiz bundan sonrada hep böyle devam edeceğiz."Diyerek sözlerini tamamladı.