Ortaköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Hatice Erdem, Kulami kategorisinde üstün performans göstererek Konya ikincisi oldu ve 3.000 TL para ödülü kazandı.
Ayrıca Nihat Dayanık İlkokulu öğrencisi Alperen Gezici, yarışmanın en küçük katılımcısı olarak “En Küçük Yarışmacı Ödülü’ne layık görüldü. Bu özel ödül, küçük yaşta zekâ oyunlarına olan ilgisi ve başarısıyla dikkat çeken Alperen için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.
Yarışma alanını ziyaret eden Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, öğrencilerle ve danışman öğretmenlerle yakından ilgilenerek, tüm katılımcıları tebrik etti. Topaloğlu, “Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin zihinsel gelişimine büyük katkı sağlıyor” diyerek desteklerini ifade etti.
![]() |
![]() |