Gerçekleştirilen program, konser öncesinde anlamlı bir sürprizle başladı. Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal’ın kaleme aldığı “Ya Huu” şiirinin bestelenmiş hali dinleyicilere sunuldu ve büyük beğeni topladı. Ardından sahne alan Arzu Akça, güçlü yorumu ve kadife sesiyle önce ilahileri, ardından Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi.
Konser sırasında Akşehir’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akça, “Akşehir’de herkesin yüzü gülüyor, çok mutlu bir şehir. Sanata ve sanatçıya verilen önem açıkça görülüyor. Dilerim bu anlayış yıllarca büyüyerek devam eder.” diyerek Başkan Köksal’a teşekkürlerini iletti.
Programın ilerleyen bölümünde Arzu Akça tarafından sahneye davet edilen Belediye Başkanı Köksal da kendi yazdığı kitaptan şiirler seslendirdi. Başkan Köksal ayrıca kaleme aldığı ‘Na Çare’ adlı kitabını sanatçı Arzu Akça’ya hediye etti.
Program sonunda sanatçıya plaket takdim edilirken, Başkan Köksal da katılımlarından dolayı Arzu Akça’ya teşekkür ederek Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni etti.
Programın ardından katılımcılara tatlı ikramında bulunuldu. Yoğun katılımla gerçekleşen konser, izleyicilerin memnuniyeti ve alkışları eşliğinde sona erdi.
![]() |
![]() |







