Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program kapsamında Beyaz Baston Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Akşehir Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit tarafından takdim verildi.

Açılışta konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkurt, amaçlarının sadece güzel ürünler ortaya çıkarmak olmadığını belirterek, “Amacımız çok güzel şeyler beklemek değil. Amacımız birlikte güzel işler yapabiliyor muyuz, engelleri kaldırabiliyor muyuz bunu göstermek. Avrupa’da gördüklerim ile bizde olan değerleri bir araya getirmeye çalışıyorum. Bu süreçte ilçemizde bize destek veren Akşehir Kaymakamımız Mustafa Yiğit’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Barbaros Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar sergide yer alan el emeği ürünleri inceleyerek kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Programa Akşehir Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Ekerbiçer, İlçe Jandarma Komutanı Yıldıray Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

D S C 0002-47 D S C 0016-35
D S C 0017-32 D S C 0023-23
D S C 0029-20 D S C 0055-18
D S C 0068-7 D S C 0082-9