Akşehir ilçesinde saha çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Akşehir İlçe Başkanlığı, yerel esnaf ve sanayicinin nabzını tutmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Mevlüt Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Mert ve Oğuzhan Önalmaz ile birlikte Akşehir Sanayi Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Dolmacı’yı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Akşehir sanayisinin mevcut durumu ve geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle sanayi bölgesindeki trafik yoğunluğu ve yerleşim planlamasını doğrudan etkileyen itfaiye merkezinin konumu ile kamyon garajının taşınması konuları gündemin ana başlıkları arasında yer aldı.
Heyet, sanayi esnafının talep ve beklentilerini dinleyerek çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Akşehir’de üretim ve istihdama önemli katkı sağlayan sanayi sektörünün daha modern ve planlı bir yapıya kavuşmasının gerekliliği vurgulandı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mevlüt Orhan, sanayinin Akşehir ekonomisi açısından hayati öneme sahip olduğunu belirterek, “Yönetim kurulumuzla birlikte Ahmet Dolmacı başkanımızı ziyaret ederek sanayimizin geleceğini, kamyon garajı ve itfaiye gibi lojistik ihtiyaçların planlanmasını konuştuk. Esnafımızın daha modern ve huzurlu bir ortamda çalışması için üzerimize düşen her türlü katkıyı sunmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.
Ahmet Dolmacı ise nazik ziyaretlerinden dolayı Yeniden Refah Partisi heyetine teşekkür ederek, sanayi esnafının sorunlarının çözümü noktasında iş birliğinin önemine dikkat çekti.





