Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa İlçe'de Mahalle olan (3 Köyde) kentsel dönüşüm projesi başlattıklarının açıkladı.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa "Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı daha yaşanabilir bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için kentsel dönüşüm projesi başlattık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gerekli başvurumuzu yaptık. Bakanlık yetkilileri Köylerde inceleme ve ön fizibilite çalışması yaptılar. Mahallelerde yaşayan vatandaşlara proje konusunda bilgilendirdiler. Büyük bir çoğunluğu projeye onay verdiler. Kentsel dönüşüm projesi sayesinde eski evler, ahırlar, samanlıklar WC'ler yıkılarak modern sağlıklı bir şekilde aynı arsalar üzerine tekrar inşa edilecek" dedi.
Mahalle halkının projeye destek vermesinin memnun edici bir gelişme olduğunu dile getiren Akbuğa; Bakanlığın Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili yaptığı çalışma ve duyuruları halka duyuracağını sözlerine ekledi.





