Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın, takdirname alan öğrencilere tatil armağanı olarak Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanma imkanı sağlaması, öğrenciler kadar velileri de memnun etti.





Başkan Akkaya, Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek başarılı çocuklarla ve velileri ile görüştü. Akşehir’de bu dönem 5 bin 20 öğrencinin takdirname aldığının altını çizen Başkan Akkaya; "Çok çalışarak başarılı bir dönem geçirip takdirname alan çocuklarımızı yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla Belediyemize ait Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlandırmak istedik. Bugün ilk olarak 70 kişilik bir grup yazılmış.





Yüzme bilen çocuklarımız bunu daha da geliştirir, bilmeyenler de yüzme öğrenmiş olurlar diye düşünüyorum. Tüm çocuklarımıza tatillerini en iyi şekilde dinlenerek, değerlendirerek ve kitap okuyarak geçirmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Tatil sonrası da derslerine çalışarak başarılarını devamı ettirmelerini diliyorum.” diye konuştu.





Veliler de Başkan Akkaya ve Akşehir Belediyesi’ne sağlanan imkandan dolayı teşekkür ettiler.





Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanmak isteyen öğrencilerin 812 20 22‬ irtibat numarasından veya [email protected] e-posta adresinden randevu almaları gerekiyor.