Karşılaşma öncesi Umut Spor Kulübü adına Kaptan Melisa Özay, Konyaspor Basketbol Takımı Kaptanına çiçek sunarak dostluk mesajı verdi. Konyasporlu ve Umutsporlu basketbolcular bir arada hatıra fotoğrafı çektirdiler.






https://www.youtube.com/watch?v=2fjjxL71EF0




Konya Bölgesi Basketbol Liglerinde mücadele eden Akşehir Umut Spor Kulübü'nün U16 kategorisinde şampiyon olmasına bir adım kaldı.





Cumartesi günü Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor salonunda Konya Spor ile karşılaşan Umut Spor U-16 Konyaspor’a 3 farkla kaybetse de ilk maçı Konya deplasmanında 8 farklı kazanmasından dolayı grup liderliğini sürdürürken İl Birincisi olma yolunda son bir karşılaşması kaldı.





Karşılaşma sonunda grup birincisi olan ve sevinç gözyaşlarına hakim olamayan kızlar, aileleri ile oyun havası eşliğinde gönüllerince eğlendiler.





Akşehir Zekai Baloğlu Kapalı Spor salonundaki karşılaşmayı; İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem, Gençlik Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir Spor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, Umut Spor Kulübü Başkanı Özgür Camcı, Akşehirspor Antrenörü Cenap Taner ve çok sayıda sporsever izledi.