Çekişmeli atışların yaşandığı yarışmada dereceye giren 12 yarışmacının ödülleri, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü Nasreddin Hoca Stadyumu’nda yapılacak olan En Güzel Gözlü Eşek, Eşeğe Düz ve Ters Binme Yarışmalarının hemen ardından protokol üyelerinin katılımıyla takdim edilecek.   

Atışların tamamlanmasının ardından bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya; “Şenlik kapsamında düzenlenen bu yarışmanın bize farklı bir boyut, farklı bir bakış açısı ve zenginlik kazandırdığını düşünüyorum. Yarışmaya katılan av ve doğaseverlerimize teşekkür ediyor, avcılık ve iş hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Nasreddin Hoca Av Doğa Sporlar Kulübü Başkanı Mehmet Küçüktongarlak da yaptığı konuşmada; “Yarışmamız, son derece güzel ve çekişmeli sahnelere ev sahipliği yaptı. İlgiden memnunum. Amacımız avcı ve atıcılar arasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir. Nasreddin Hoca Av Doğa Sporlar Kulübü olarak doğaya ve çevreye duyarlılığımızı artırmak içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Yarışmacı arkadaşlarıma ve av severlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.  

Yarışmada dereceye girenler ve alacakları ödüller şöyle:

1-Mehmet Kaymak: Yarım otomatik G-12 Yivsiz Av Tüfeği

2-İbrahim Arslan: Kışlık Avcı Takımı

3-Ali Türk Aslan: 1 Koli Trap Fişeği

4-Mehmet Ateş: 3 Kişilik Kamp Çadır Seti

5-Anıl Türkoğlu: Olta Takımı

6-Osman Solmaz: Avcı Seti

7-Ferdi Bahadır: Balıkçı Sandalyesi

8-Orhan Aslan: Piknik Mangalı

9-Hamza Aslan: Sırt Çantası

10-Gökhan Öz: Av Yeleği

11-Hasan Şen: Balıkçı Boy Çizmesi

12-Mustafa Aslan: Kısa Çizme