Her maça ayrı önem vererek hazırlandıklarını ve 23 Şubat 2022 Çarşamba günü (yarın) oynanacak olan Sarayönü Belediyespor maçına kilitlendiklerini belirten Teknik Direktör Mehmet Erol; Akşehirli tüm sporseverleri karşılaşmayı izleyerek takıma destek vermeye davet etti.

Mehmet Erol, 3-1 kazandıkları Eskil Belediyespor maçı ve oynayacakları Sarayönü Belediyespor karşılaşmasına dair yaptığı değerlendirmede, şu ifadelere yer verdi:

“Eskil maçını Su Durağı maçından üç gün sonra oynamak zorunda kaldık. Bu ligde kısa dönemde üst üste oynamak, oyuncular açısından biraz zor. Deplasmandan geldik, bir gün sonra antrenman yaptık, tekrar deplasmana gittik. İster istemez yorgunluk biniyor oyuncuya.

Bu maçta oyuncu arkadaşlarımız, istediklerimizin çoğunu yaptılar. Ellerinden gelen her türlü özveriyi gösterdiler. İstediklerimizi de sahaya yansıttılar. Golleri de bulduk. Tabi eksiklerimiz var mı, mutlaka var. Bu kısa sürede eksikleri tamamlamak için uğraşıyoruz ama kısa mesafede bazı şeyleri değiştirmek kolay olmuyor. Ama oyuncu arkadaşlar bu konuda inanılmaz yardımcı oluyorlar, destek veriyorlar, ellerinden gelen her şeyi yaparak Akşehir’e hizmet etmeye çalışıyorlar. Bu konuda kendi aralarında inanılmaz bir şekilde istişare halindeler, motive olmuş durumdalar.

Çıktık, 3-1 kazandık ve çok şükür puanımızı 20’ye çıkardık. Artık o maçı bitirdik. Bundan sonraki maçımız Sarayönü maçı. Bu maça da iyi bir şekilde motive olup elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buradan galip gelmeye çalışacağız. Bu yüzden her türlü çalışmayı da yapıyoruz. 7 günde 3 maç oynamak her oyuncu için kolay değil, üst liglerde bile bazen sporcular sorun yaşayabiliyorlar. Oyuncularım inanılmaz derecede özverili ve hepsi oynamak istiyor. O yüzden oyuncularıma güveniyorum.

Bunu söylerken; Akşehir halkını da Çarşamba günü statta görmek isteriz. Takım sadece oyunculardan kurulmuyor. Akşehir halkı ile birlikte olmamız gerekiyor. Taraftarlar, taraftar grupları olabilir. Biz herkesi tribünde görmek istiyoruz.  Çünkü bu takım Akşehir’in takımı. Biz burada gelip geçiciyiz, kalıcı olan Akşehir Spor Kulübü. Bizler de burada kaldığımız süre içerisinde, oyuncu arkadaşlar da olmak üzere Akşehir’e en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. O yüzden herkes gelsin; bir olalım, birlik olalım, bu takımı hak ettiği yerde bırakalım.”