Akşehir Spor Kulübü Yönetiminin, Sarayönü derbisi öncesinde teknik heyet ve takım için verdiği kahvaltı; Takkasızlar Konağında, samimi ve neşeli bir atmosferde gerçekleştirildi.





Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Kırmızı Sokak Taraftar Grubu Başkanı Halil Önder ve basın mensuplarının da davetli olduğu kahvaltıda, Akşehirspor’un; Hocasından futbolcusuna, Kulüp Başkanından malzemecisine kadar yüksek bir moral ve motivasyonla derbi maçına hazır olduğu, futbolcuların saha dışında da takım olma bilincinde, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettikleri gözlendi.





Kısa bir konuşma yaparak misafirlere hoş geldiniz diyen Kulüp Başkanı Ünal Çelik; futbolculara, sahada verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti ve günlük yaşamlarında da bugüne kadar en ufak bir olumsuzluk yaşatmamış olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.





Belediye Başkanı Salih Akkaya; Belediyenin bu yıl da imkanları doğrultusunda takıma destek olacağını, kendisinin de programı el verdiğince, iç sahada olsun deplasmanda olsun tribündeki yerini almaya devam edeceğini söyledi.





Kendisi Akşehirli olmamasına rağmen Akşehir Kaymakamı olarak Akşehirspor’a destek olmak için üzerine düşeni yapacağını belirten Kaymakam Ahmet Sait Kurnaz; “Akşehirspor bir markadır. Akşehirli olan herkesin Akşehirspor’u yürekten destekleyeceğine inanıyorum” dedi.





Takım adına söz alan Kaptan Sofu da; Akşehirspor’un başarısı için inanarak mücadele ettiklerini vurgularken, takıma destek veren taraftara ve sahada mücadele eden takım arkadaşlarına teşekkür etti.





Son olarak söz alan Teknik Direktör Cenap Taner, bu görevi üstlendiği 3 sezon boyunca, yönetimin verdiği taahhütleri eksiksiz yerine getirdiğini hatırlatarak; “Bu yaklaşım, futbolcularımız için önemli bir motivasyondur. Yalnızca takım olarak değil, tüm Akşehirliler olarak büyük bir aile olduğumuzun bilinciyle ve var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sezonda da başarıya ulaşmak için bütün futbolcularıma güveniyorum. Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın desteklerinin devamını diliyorum” şeklinde konuştu.





Derbi yarın saat 14:00’da Sarayönü İlçe Stadında





TFF BAL Ligi 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor’un yarın Sarayönü Belediyespor’la oynayacağı derbi maçını, Düzce Bölgesi hakemlerinden Özkan Şeker yönetecek. Mehmet Özefe ve Özkan Elikkaya yardımcılıklarını üstlenirken, Kerim Çataklı da maçın 4. hakemi olarak görev yapacak.





Rakibimiz Sarayönü Belediyespor’un bu sezonda oynadığı 7 karşılaşmada; 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor.