Halen Bursaspor sportif direktörlüğü görevini yürüten hemşehrimiz Selçuk Erdoğan’ın Fenerbahçe’nin gelecek sezon yapılanmasında önemli bir yere sahip olacağı haberleri spor basınına bomba gibi düştü.





Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve yönetiminin gelecek sezon yapılanmasında; Fenerbahçe sportif direktörlüğüne Emre Belözoğlu’nu ve Teknik Direktörlüğe de Sırp teknik adam Nenad Bjelica’yı getirmeyi planladığı, Selçuk Erdoğan’ın da Nenad Bjelica’nın yardımcısı olacağı iddiaları spor basınında geniş yer buldu.





1990 Akşehir doğumlu Selçuk Erdoğan, şehrimiz sanayi esnaflarından Hikmet Erdoğan’ın oğlu. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan ve 4 dil bilen Erdoğan, Avrupa’nın en genç antrenörü unvanına sahip.





Selçuk Erdoğan antrenörlük kariyerine 21 yaşında Beşiktaş A Takımında başladı. Sırasıyla Beşiktaş, Antalyaspor, Adanademirspor, Eskişehirspor, Adanaspor ve Bursaspor takımlarında görev yaptı. Halen TFF 1. Ligde üçüncü sırada bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor sportif direktörlüğü görevini yürüten ve Akşehir’in yetiştirdiği en değerli spor adamı olarak gösterilen Erdoğan, bu konudaki sessizliğini koruyor.





Sezon başında Bursaspor ile Ümraniyespor hazırlık maçının Akşehir’de oynanmasını sağlayan ve Akşehir halkına unutamayacakları bir gün yaşatan hemşehrimizin Fenerbahçe ile anlaşması durumunda “Akşehir’de Fernerbahçe’yi ağırlar mıyız?” sorusu da akıllara geliyor.





Kendisine kariyerinde yürekten başarılar diliyoruz.