Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sırbistan'da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası'nı 2 gümüş, 2 bronz madalya alarak şampiyonayı 4 madalya ile tamamlayan ve Yıldız Kızlar klasmanında birinciliği elde eden milli eskrimcileri kutladı.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şunları kaydetti:

"Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası'nı 2 gümüş, 2 bronz madalya alarak şampiyonayı 4 madalya ile tamamlayan ve Yıldız Kızlar klasmanında birinciliği elde eden milli eskrimcileri yürekten kutluyorum. Başarılarıyla bizleri gururlandıran başta sporcularımız olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Milli Bilardocu Eylül Kibaroğlu’na Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Slovenya'da düzenlenen Avrupa Pool Bilardo Şampiyonası 10 top müsabakalarında şampiyonluğa ulaşan Milli Bilardocu Eylül Kibaroğlu’nu kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Slovenya'nın Lasko kentinde düzenlenen organizasyonda Alman rakibi Ina Kaplan'ı 6-3 yenerek üçüncü kez Avrupa şampiyonu olan Eylül Kibaroğlu’nu kutladı.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Slovenya'nın Lasko kentinde düzenlenen Avrupa Pool Bilardo Şampiyonası 10 top müsabakalarında şampiyonluğa ulaşan Milli Bilardocu Eylül Kibaroğlu’nu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Üçüncü kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Kibaroğlu’nun bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”