Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle BATE Borisov’un ev sahibi takım olarak sahaya çıktığı ve seyircisiz oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Konyaspor ataklarıyla rakip kaleyi bunalttı. 39. dakikada Hadziahmetovic’in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Bytyqi’nin yerden yakın direğe gönderdiği top filelerle buluşunca takımımız 1-0 öne geçti. 40. dakikada Konyaspor’da sarı kartı bulunan Uğurcan, rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı kart ve sonrasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İkinci yarıda da atak bir futbol sergileyen Konyaspor’da, 58. dakikada savunma arkasına sarkan Michalak derin bir pasla topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Michalak düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yollayarak takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.

Karşılaşmanın 73. dakikasında Filipovic’in ara pasıyla ceza sahasında sırtı dönük halde topla buluşan Milic’in şutunda top üstten dışarı çıktı. 90+5. dakikada ceza sahası önü sağ çaprazında topla buluşan Muric’in ayak içiyle yaptığı şık vuruşuyla gelen 3. gol ise skoru belirledi ve Konyaspor sahadan 3-0 galip olarak ayrıldı.