Düzenlenen organizasyona; akademi sporcuları, kulüp sporcuları, yöneticiler ve sporcuların aileleri katıldı. Kulübün basın sözcüsü Hasan Telis, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Akşehir Martıspor Kulübü olarak Akşehir’in geleceğinin temellerini atmaya çalışıyoruz. Özellikle son 3 sezondur Anıl Yüce hocamızın emek ve gayretleriyle birçok yetenekli sporcu keşfettik. Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle liglerimiz yarım kaldı. 5 farklı yaş kategorisinde lige katılma hedefimizi bu sebeple gerçekleştiremedik. Şu an aktif olarak spor yapma olanağı sağladığımız futbol akademisi ve kulüp sporcusu sayımız 181’e ulaştı.

Bizler, Akşehir’in geleceğini hazırlarken yalnız yürümek istemiyoruz. Akşehir Belediyemizden, esnaflarımızdan ve iş insanlarımızdan kulübümüze destek olmalarını bekliyoruz. Bu sezon da pandemiden kaynaklanan bir engel olmazsa altyapı liglerine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Akşehir’imizin futbol geleceği adına kulübümüz her türlü projeye ve teklife açıktır. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Nasreddin Hoca Kupası’nın çalışmalarına da devam ediyoruz.

Futbol akademimizde yer almak isteyen çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz. Bilgi için 0541-540 01 33 numaralı telefonu arayabilirler.”