Torku Şekerspor, 3 gün süren şampiyonada Genç Erkek, Yıldız A Erkek, Yıldız B Erkek, Genç Bayan ve Yıldız Bayan olmak üzere 5 kategoride mücadele verdi. Genç Erkekler Takım Türkiye Birincisi olan Torku Şekerspor Kulübü sporcularından, Genç Erkekler kategorisinde yarışan Ramazan Yılmaz, yarışı ilk sırada bitirirken 2 altın madalyanın sahibi oldu. Genç Kadınlar Yol Yarışı Kategorisinde ise Fatmanur Doğan birinciliği, Almina Bahar da üçüncülüğü yakaladı.  

Kriteryum Genç Kadınlar kategorisinde Almina Bahar, verdiği mücadele ile ikincilik madalyasını hak etti. Yıldız Kadınlar B Yol Yarışında birinci olan Emine Adanalı ve ikinci olan Defne Kadıoğlu kürsüyü paylaştılar. Yıldız Kadınlar A Yol Yarışında Rabia Şimşir ikinci olurken, Yıldız Kadınlar Kreteryum Kategorisinde Emine Adanalı birinciliğe ve Defne Kadıoğlu ikinciliğe uzandılar. Yıldız B Erkekler Kreteryum Kategorisinde de Furkan Duran üçüncülük elde etti.  

Öte yandan Torku Şekerspor, yarışlar sonunda yapılan milli takım seçmelerinde, tüm kategorilerde 13 sporcu ile Türkiye milli takım kampına en çok sporcu gönderen kulüp oldu.