AKDOST Kurucusu M. Hulusi Emir:
“Perşembe günleri bisiklet turları yaparak şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini bize katılan arkadaşlarımıza tanıtıyoruz”


AKDOST Kurucusu M. Hulusi Emir, yerel basına yaptığı açıklamada faaliyetler hakkında şu bilgileri verdi:


“Akşehir’de doğa da spor yapıp, eğlenmek sloganıyla yola çıktık. Şehrimizde doğa yürüyüşleri ve bisiklet gezileri düzenleyerek farkındalık oluşturduk. Önceliğimiz şehrimize okumaya gelen üniversite öğrencilerinin şehri sevmesi, spor yapması ve boş zamanlarını faydalı aktiviteler yaparak geçirmesini sağlamak oldu.


Şehrimiz doğa sporları için çok elverişli bir coğrafyaya sahip. Doğa yürüyüşü, dağ bisikleti, şehir ve tur bisikleti yamaç paraşütü, dağcılık şehrimizde yapılan başlıca sporlar. Şehrimizde her Perşembe bisiklet turları yaparak şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini tura katılan arkadaşlarımıza tanıtıyoruz.


Bu hafta sonu sonbaharı Sultandağlarında pedal çevirerek karşıladık. Dağ bisikleti için harika parkurlarımız var. Hem spor yapıyor hem boş vaktimizi faydalı bir aktivite yaparak geçiriyoruz. Şehrimizde bisiklete binmek isteyen öğrenciler için bisiklet kiralayan bir işletme mevcut. Mimoza Bisiklet Cafe bizimle yani AKDOST ile iletişime geçilecek yerlerinden birisidir.


DOĞA DA SPOR YAPIP EĞLENMEK İSTEYEN ŞEHRİN SIKICI ATMOSFERİNDEN KAÇMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ.”