Kendi evinde lider Kestelspor’u ağırlayan takımımız Akşehirspor, 2-2 berabere kaldığı maçtan 1 puan alarak ayrıldı. Futbolcularımız sahaya, Akşehir Nasrettin Hoca Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan öğrencilerle çıktı.





Kendi seyircisi önünde oynamanın avantajıyla maça hızlı başlayan Akşehirspor’un henüz 2.dakikada yakaladığı pozisyonda; sağ kanattan gelişen atakta Sedat’ın ortasına Fırat’ın şık rövaşatasında top direği yalayarak auta çıktı. 4.dakikada, ceza sahası içerisindeki pozisyonda topun rakip takım futbolcusunun eline çarpmasıyla kazandığımız penaltıyı Abdullah’ın gole çevirmesiyle skor 1-0 oldu. Golü filelerinde gördükten sonra oyunda daha fazla hakim olmaya başlayan Kestelspor atakları, 21.dakikada sonuç verdi. Sağ kanattan geliştirdikleri atakta yapılan ortaya Burak Emre Kaya’nın kafa vuruşunda ilk golünü kazanan rakip takım, durumu 1-1 yaptı. Ataklarını hızlandıran konuk takımda, maçın 32.dakikasında ceza sahamız içerisinde kaleci Sofu ile karşı karşıya kalan Burak, kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı.





Soyunma odasından sahaya heyecanla dönen Akşehirspor futbolcuları, ikinci yarının hemen hemen tamamında rakip takıma baskı uyguladıkları bir futbol sergilediler. Arka arkaya gelen ataklarımız, 71.dakikada beraberlik golünü bulmamızla sonuçlandı. Sol kanattan gelişen atakta; Fırat’ın şutla karışık ortasında üst direkten dönen topu Yekta gole çevirince skor 2-2 oldu. 75.dakikada bu kez Yekta’nın yaptığı ortada Fırat’ın sert vuruşunu rakip takım kalecisi çıkarmayı başardı.





Maçın son 15 dakikasında da galibiyete ulaşmak için baskılı oynayan Akşehirspor’un atakları sonuç vermeyince, her iki takım da sahadan birer puan alarak ayrıldı. Bu skorla Kastelspor, Akşehirspor ile olan puan farkını korumuş oldu.





12.hafta maçlarının tamamlanmasıyla ligin son haftasına girerken grubumuzda puan durumu ve sıralama da belli oldu. Alınan sonuçlara göre Kestelspor 26 puanla liderliğini korurken, aldığı galibiyetle puanını 25’e çıkaran Karaman Belediyespor ikinciliğe yükseldi. Haftayı 3 puanla kapatan Isparta 32 Spor 24 puanla 3’üncü, puan kaybeden Manavgat Belediyespor ise 23 puanla 4.sırada yer aldı. Puanını 22’ye yükselten takımımız Akşehirspor da sıralamada 5.oldu.