Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele veren ve geçtiğimiz hafta Karaman Belediyespor’la yaptığı karşılaşmadan 4-0’lık galibiyetle ayrılan Akşehir Spor’da yüzler gülüyor.





Bu hafta Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı sporcular, bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Akşehir Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Cenap Taner gözetiminde hazırlıklarını sürdüren futbolcuların antrenmanını izleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da, antrenman sonrasında sporculara baklava ikram ederek takıma desteğini gösterdi.





Başkan Akkaya ile birlikte antrenmanı Akşehir Spor Kulüp Başkanı Ünal Çelik ve kulüp yöneticileri de izledi. Akşehir Spor’un son haftalarda aldığı galibiyetlerle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 3. Lig için mücadele verdiğine dikkat çeken Başkan Akkaya; “Akşehir Sporumuzun Burdur’da oynayacağı deplasman maçı öncesi yaptığı antrenmanını izledik. Azmin elinden bir şey kurtulmaz. Allah kaza bela vermesin, başarılı bir şekilde sağlıcakla yine sezonu tamamlayalım. Hepinizin alnından ve gözlerinden öpüyorum. Takımımıza bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.