İlk olarak tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz ile anlaşan Akşehirspor, futbolcu transferlerinde sona geldi. Takımımız, Akşehirspor tesislerinde günde çift idman yaparak, transferlerde olduğu gibi hazırlıklarına da doludizgin devam ediyor.

Mehmet Şaşmaz’ın Yardımcıları Belli Oldu

2020-2021 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig sezonu için hazırlıklarını sürdüren takımımızda Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz’ın yardımcıları da belli oldu. Uzun yıllar Akşehirspor için çalışmış hemşehrimiz Mustafa Yağar ve 3 yıl önce Akşehirspor’a antrenör olarak hizmet veren Hilmi Yıldız, Teknik Direktör Yardımcıları olarak göreve getirildiler.

Temsilcimiz Akşehirspor’da bu zamana kadar; Serkan Akbakay, Ömür Ağgün, Umut Şahin, Mustafa Sedat Yalvaç, Mücahit Ömeroğlu, Orhun Kaan Ergen, İbrahim Kutay Dirlik, Eray Ergin, Amet Özden, Suat Ünal, Bahattin Saral ve Bayram Candan transfer edildi.

Akşehirspor Teknik Direktörü Mehmet Şaşmaz, yaptığı değerlendirmede; “Geçmişte büyük başarılara imza atmış köklü kulüplerden Akşehirspor’a geldik. Akşehirspor her zaman şampiyonluk yarışının içinde olmuş, yönetimiyle ve taraftarıyla her zaman futbolcusuna değer vermiş, hedeflerini hep yükseklerde tutmuş köklü bir kulüp. Son yıllarda şanssızlıkların peşini bırakmadığı ve bu yüzden 3. lige çıkamamış bir kulüp. Bu yıl bu hedefi gerçekleştirebileceğimize inanıp çok çalışacağız” şeklinde konuştu.