Pazar günü Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda oynanan Akşehirspor – Anadolu Derespor grup futbol müsabakasını 3-0’lık bir skorla kazanan taraf temsilcimiz Akşehirspor oldu.


Maça mutlak galibiyet için çıkan Akşehirspor ilk yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremeyerek soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. Devre arası yapılan değişiklik ve verilen taktiklerden sonra ikinci yarının başında 47. dakikada Manu’nun attığı golle Akşesirspor 1-0 öne geçti. Tempolu oyunu ve mücadelesini sürdüren Akşehirspor 63. dakikada Rafet’in serbest vuruş golüyle durumu 2-0’a taşıdı. 85. dakikada Mücahit’in ayağından golü bulan Akşehirspor skoru 3-0 yaptı


Kazanılan bu galibiyetle grubunda 2. sıraya yükselen Akşehirspor bu hafta oynayacağı Endsütrispor maçı için ara vermeden hazırlıklarına başladı.


Akşehirspor Kulübü Başkanı Ercan Türüdü, “Olumsuz hava şartlarına bile aldırış etmeden bizlerin yanında olup bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz. Amacımız devre arasına kadar kalan 2 maçı da kazanarak araya 2. sırada girmektir” dedi.