Konuya ilişkin olarak Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısına; Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Buğra, Nasreddin Hoca Vakfı Başkanı Kenan Karasu, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ve Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Önder katıldı.

Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Önümüzdeki hafta Cumhuriyetimizin Kuruluş Yıldönümü. Hem Cumhuriyet Bayramı kutlamaları hem de Akşehirspor’umuzun sezon açılışı var. Akşehirspor’un BAL Ligi’nde ilk oynayacağı haftaya denk geliyor. Cumhuriyet Bayramı’nı kutlama adına ve sezon açılışı adına bir etkinlik düzenlemek istedik. Akşehir Belediyesi, Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği, Nasreddin Hoca Vakfı ve Taraftarlar Derneği ile birlikte sezon açılışı yapmayı düşündük. Sağ olsunlar hepsi de taşın altına elini sokacaklarını söylediler.

Konser etkinliği yapacağız. Bilindiği gibi pandemi ağır şartlarda geçti. Taraftarımıza ve şehrimize bir heyecan verir, hem de takımımıza bir güç veririz diye düşündük. Böyle bir organizasyon ilk defa düzenleniyor. İnşallah diğer deneklerimiz, vakıflarımız ve kooperatiflerimiz hep beraber tek bir ses, tek bir nefes olarak başka etkinlikler de yaparız. Bu konser de Akşehirspor’da bunun başlangıcı olur.

Bilal Sonses Konseri biletleri 4 ayrı noktada satışa sunulacak

Konser etkinliğimizde Bilal Sonses sanatçımız ile anlaştık. 27 Ekim akşamı tüm Akşehir halkı ve Akşehirspor taraftarını bekliyoruz. Hava şartları müsait olmazsa başka bir tarihte yapılacak. Konserden elde edilecek tüm gelirler Akşehirspor’a verilecek. Bu anlamda Derneğimize, Vakfımıza ve Akşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim.

Bilet almak isteyen vatandaşlarımız ve sporsever halkımız; Garden Park, Gülmece Parkı, UPS Kargo ve Koton satış mağazasından bilet alabilirler.”