Her iki takım futbolcularının da ağırlaşan zeminde ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Akşehirspor sahaya; Faik Doğukan Duyum, Mamadou Diabate, Hakan Salgırboyu, Aykut Taşkınfurat, Ceyhun Kuşan, Hasan Can Yalçıntekin, Yusuf Dündar, Kutay Özyıldırım, Çağlar Yıldırım, Ufuk Koç ve Okan Akdeniz ilk on biriyle çıktı.

Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte temsilcimiz Akşehirspor’da maçın 3.dakikasında ceza sahası içerisinden Ufuk Koç’un çektiği şutu rakip takım kalecisi parmaklarının ucuyla dokunarak topu kornere çeldi.

10. dakikada yine Ufuk Koç’un ceza sahası içerisinden çektiği şut gol oldu ancak yan hakemin ofsayt nedeniyle bayrağını kaldırması sonucu gol iptal edildi.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Akşehirspor’luHasan Can Yalçıntekin’in attığı gol de ofsayt gerekçesiyle maçın orta hakemi tarafından iptal edildi.

25. dakikadan sonra rakibi karşısında baskı kuran temsilcimiz Akşehirspor başka gol bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan temsilcimiz Akşehirspor, 75. dakikada Oğuzhan Zel’in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşla golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca temsilcimiz Akşehirspor erteleme maçında  sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig 4 bölge 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor bu galibiyetle ligin ilk yarısını 14 puanla 6. sırada tamamladı.

Yine aynı grupta hava muhalefetinden dolayı ertelenen ve bugün oynanan Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Gölyazı Belediyespor karşılaşmasını ise ev sahibi takım 6-2 kazandı ve puan sıralamasında ikinciliğe yükseldi.