Bölgesel Amatör lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Akşehirspor Sarayönü Belediyespor'a yenildi.

 Nasreddin Hoca Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Albay Erdal Canol, Akşehir Belediye Başkan Vekili Özgür Kaçar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, İlçe Emniyet Müdürü Vahap Maraş, Akşehirspor Kulüp Başkanı Ayhan Tülek ve çok sayıda spor sever izledi.

Pazar günü Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda saat 15.00'de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Akşehirspor maçın ilk düdüğü ile birlikte rakip Sarayönü Belediyespor'u ceza sahasına hapsetti. İlk yarıda bulduğu 5 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen temsilcimiz Akşehirspor gol atamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.


Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan temsilcimiz konuk takım Sarayönü Belediyespor'a baskılı oyunuyla nefes aldırmadı. Sarayönü Belediyespor Maçın 69. dakikasında  ve 73. dakikalarda bulduğu iki golle 2-0 kazanmayı bildi.


Akşehirspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen karşılaşmadan sonra şu açıklamalarda bulundu; "Bugün ki maç; futbol için söylenmiş "atamayana atarlar" sözünü bir kez daha kanıtladı. Tüm maç boyunca yakaladığımız 12 net pozisyonun bir tanesi gol olsa idi; maçı Akşehirspor farklı kazanabilirdi. Rakibin oyun adına hiç bir şey ortaya koyamadığı müsabaka da yediğimiz iki golü ve sonucu hak etmedik. Oyuncularımın mücadelesi ve oyun anlayışı çok olumlu idi. Hele seyircimiz her şeyin üzerinde yer aldı. Mükemmeldiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. İyi oynamakla birlikte galibiyetler ile onları tüm sezon boyunca eğlendireceğiz. Söz veriyoruz; bir daha bu sahadan başları önde ayrılmayacaklar. Oyuncularım da onlarla çok mutlular. Bu maç bize bütün sezon iyi bir ders olacak. Bir daha böyle şeylere izin vermeyeceğiz" dedi.