Partisinin Konya İl Kongresinin 15 Ağustos Cumartesi günü saat 14:15’te gerçekleştirileceğini açıklayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici; kongrede Davutoğlu’nun Türkiye’ye önemli mesajlar vermesinin beklendiğini söyledi.

Gelecek Partisi olarak Konya’da teşkilatlanma ve kongre süreçlerine hızla devam ettiklerinin altını çizen Konya İl Başkanı Ekici; “Konya halkının partimize olan yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Konya olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Partimizin Genel Başkan Yardımcıları, Kurucular Kurulu üyeleri ve Konya dışından birçok önemli ismin de katılacağı Kongremizde; yeni görev alan ilçe başkanlarımıza ve partimize geçen Belediye Meclis Üyelerine, Genel Başkanımız tarafından partimizin rozeti takılacak” şeklinde konuştu.

Pandemi nedeni ile tüm önlemlerin alındığının belirtildiği kongrede; kongre salonu girişinde tüm davetlilerin ateşi ölçülecek, maske dağıtımı yapılacak, dezenfektan bankoları kurulacak ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir oturma düzeni hazırlanacak.