Etkinliğe Seyyid Mahmud Hayrani Derneği yönetimi, Mahalle Muhtarı Mehmet Harmankaya, Kasap İlhan Belek ve Stad Pide işletmecisi Ali Açıkgöz de katıldı.

Hayırsever Halise Özdemir, çocukluğundan bu yana Seyyid Mahmud Hayrani’ye duyduğu saygı ve sevgiyi dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Çocukluğumun geçtiği Çınaraltı Camisi’nde, Seyyid Mahmud Hayrani hayrına çocukları mutlu etmek istedim. Anadolu’nun en önemli velilerinden biri olan Seyyid Mahmud Hayrani’yi çocukların da tanımasına vesile olmak arzusundayım.”

Özdemir ayrıca, hayrını Seyyid Mahmud Hayrani Derneği aracılığıyla gerçekleştirmek istediğini belirterek, “Derneğin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar geleceğimiz için örnek teşkil ediyor. İnşallah bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğim.” dedi.

Ba16758C 8Dd4 4C0C Adcf A8Df92D36C51