Selçuk Üniversitesi Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu’ndan mezun olmasının ardından diyet merkezleri ve bakımevlerinde stajını tamamlayan, Tıp Fakültesi’nin tüm servislerinde kazandığı mesleki tecrübesiyle de Akşehirlilere hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Ezgi Kazancı, Akşehir’deki tek Andubalance cihazına sahip olmanın sağladığı avantajı şöyle değerlendiriyor:

“Ödem ve selülitte azalma sağlamayı hedeflediğimiz durumlarda; sadece diyeti programlayıp kenara çekilmiyor, bu cihazla sürece dahil olabiliyoruz. Bunun sonucunda daha formda bir bedene, Lenfatik Drenaj ve Detoks uygulaması ile daha sağlıklı bir metabolizmaya, Kolajen üretiminde artışla daha sıkı bir cilde, stres yönetimi ve gevşemeyle de daha kaliteli uyku ve yaşama erişmek mümkün.

Uyguladığımız teknoloji ve kullandığımız cihaz, dünyada Happy Aging olarak bilinen mutlu yaşlanmayla tamamlanan bütünsel bir terapi sunma özelliği ile tüm hemşehrilerimize hitap eden bir ayrıcalık taşıyor. Akşehirlilerin bu teknolojiyle tanışmaları için biz de ilk seansı ücretsiz uyguluyor ve hemşehrilerimizi; AKM karşısı, Akplaza Kat: 1 No: 2 adresindeki merkezimize davet ediyoruz.”