Doğanhisar ilçesinde bıçaklanarak öldürülen Belediye Başkanı İhsan Öztoklu'nun ailesi, şehit başkanı doğum gününde duygusal bir paylaşımla andı.





31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen, 24 Mayıs 2019 tarihinde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden ve yasal girişimler sonucu şehitlik unvanı verilen İhsan Öztoklu’nun doğum günü olan 22 Haziran tarihinde, annesi Fatma Öztoklu sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yayınladı.





Acıların en büyüğünü yaşadığını söyleyen Fatma Öztoklu, paylaşımında; “22 Haziran benim ve ailem için çok özel bir gündü. Çünkü Allah bana öyle bir evlat vermişti ki evime nur doğmuştu. Nurumu insan olmayan caniler söndürdü. Ne hakkı vardı benim öpmeye kıyamadığım yavrumu yok etmeye. Benim üzerine titrediğim, özenle büyüttüğüm yavrumu yok ettiler. Hayallerimizi, memleketimin hayallerini yıktılar. Allah hepsini görüyor. Ben acıların en büyüğünü yaşadım, Allah onlara daha büyüğünü yaşatsın, benim yandığım gibi yansınlar” ifadelerine yer verdi. (İHA)